Apteekki­kosmetiikka

Apteekkimme henkilökunta sekä kosmetiikkavastaavat, neuvovat Sinua kosmetiikkatuotteiden yksilöllisissä valinnoissa. Tervetuloa tutustumaan laadukkaisiin, tutkittuihin merkkituotteisiin!


ACO - Paraisten Apteekki

Ruotsalainen ACO tarjoaa korkealuokkaiset tuotteet sekä kasvojen että vartalon hoitoon. Sarjasta löytyy tuotteita myös hiusten ja päänahan ongelmiin sekä Aco Intim-sarja josta tuotteita mm. henkilökohtaisen hygienian hoitamiseksi. Miehille tarkoitetut tuotteet löytyvät nimellä Aco for Men. 

Aurinkosuojavalikoima sisältää tuotteita lapsille ja aikuisille, myös aurinkoallergiasta kärsiville. Suojakertoimet ovat 15-50 ja tuotteissa on käytetty erilaisia suodattimia (fysikaalisia/kemiallisia) sekä näiden yhdistelmiä.


Atopik Finland - Paraisten Apteekki

Suomessa valmistettu herkän ihon apteekkikosmetiikkasarja.

ATOPIK Sensitive- kasvotuotteet rauhoittavat herkkää ihoa tuoden iholle sen kaipaamaa kosteutta ja suojaa.


Eau Thermale Avène - Paraisten Apteekki

Apteekkikosmetiikan edelläkävijä Avène valmistetaan lääketehtaan standardien mukaisesti, joten se on luotettava valinta kriittisillekin kosmetiikan käyttäjille. Puhtaiden raaka-aineidensa ansiosta Avène-tuotteissa tarvitaan myös vähemmän säilöntäaineita. Siksi Avène on turvallinen valinta jokaiselle suomalaiselle - ihotyypistä riippumatta.

Myös ympäristöystävälliset aurinkosuojatuotteet kuuluvat valikoimaamme.


Laadukkaat dermokosmetiikkasarjan tuotteet jälleen saatavilla.Eucerin tarjoaa monipuolisen valikoiman ihonhoitotuotteita moniin eri ihonhoidon tarpeisiin.


Allergia- ja astmaliitto - Paraisten Apteekki

Favora - Paraisten Apteekki

Suomalainen Favora ihonhoitosarja sopii herkällekin iholle. Sarjan hajusteettomat tuotteet on kehitetty yhteistyössä Allergia- ja Astmaliiton kanssa ja niillä on allergiatunnus. Erityisesti herkän ihon hyvinvoinnille on tärkeää hellävarainen puhdistus, tehokas kosteutus ja ihoa suojaavat ainesosat. Tavoitteena on hyväkuntoinen ja vastustuskykyinen iho, joka toipuu paremmin myös erilaisista rasituksista.


Idun Minerals - Paraisten Apteekki

Idun on ruotsalainen sarja hoitavia ja suojaavia mineraalimeikkejä, jotka on kehitetty sopimaan kaikille ihotyypeille. Sarjaan kuuluu meikkivoiteet, puuterit, peitevärit, poskipunat, maapuuteri, huulikiillot- ja punat, sekä luomi- ja ripsivärejä. Kynnet saa kauniiksi sarjan kauniilla lakoilla.

Valittavana on myös erilaisia meikkisiveltimiä sekä niille tarkoitettua puhdistusainetta.


La Roche-Posay - Paraisten Apteekki

Ihotautilääkäreiden suosittelema sarja.

Muuttaa herkän ihon elämän. Dermatologista tehokkuutta yli 30 vuotta. Rasvainen-epäpuhdas iho? Atooppinen iho? Couperosa/ruusufinni? Herkistynyt iho?

LA ROCHE POSAY ANTHELIOS - korkeinta aurinkosuojaa erityisen herkälle ja valoihottuma-alttiille iholle. Monipuoliset tuotteet sopivat käytettäviksi myös erilaisten iho-ongelmien yhteydessä. 


Louis Widmer - Paraisten Apteekki

Pitkäaikainen menestys - dermatologista ihonhoitoa jo vuodesta 1960!

Kosmetiikka joka täyttää tarkoituksensa optimaalisella tavalla ja on lisäksi erittäin hyvin siedetty.

Made in Switzerland. 


Sebamed - Paraisten Apteekki

Sebamed on koko perheen hellävarainen ihonhoitosarja joka ylläpitää herkän ihon hyvinvointia ja tervettä tasapainoa. Sarjan pH-arvo on 5,5 joka tukee ihon tasapainoa ja omaa suojamekanismia. Kaikki sarjan puhdistustuotteet ovat 100% saippuattomia ja käytössä erittäin riittoisat. Sebamed Clear Face -sarja soveltuu akneihon puhdistamiseen ja hoitamiseen.


Vichy - Paraisten Apteekki

Lähdevettä sisältävät Vichy-tuotteet ovat hypoallergeenisia eivätkä tuki ihohuokosia. Tuotteet on valmistettu lääketeollisuudessa ja ne on testattu myös herkällä iholla ihotautilääkäreiden valvonnassa. Vichy pyrkii ennaltaehkäisemään ja korjaamaan ihon fysiologista epätasapainoa kuten ihon pinnan kuivuutta, ryppyjen syntymistä ja selluliitin muodostumista kudoksiin. Vichy kunnioittaa eettisiä toimintatapoja, mikä takaa tuotteiden turvallisuuden.

VICHY HOMME miehille.