Apoteks­kosmetik

Vi kan erbjuda Dig personlig rådgivning, så att Ditt val av hudvårdsprodukter blir så lyckat som möjligt. Vår kosmetikansvariga farmaceut, kosmetolog och kosmetikrådgivare står till Din tjänst!

Välkommen att bekanta Dig med våra prisvärda märkesprodukter! Kvaliteten på apotekskosmetik är hög, eftersom den bygger på långvariga forskningsresultat


ACO - Pargas Apotek

Aco är en svensk hudvårdsserie. Den innehåller produkter av hög kvalitet för ansikte, kropp, hår och intimhygien. Aco´s produkter är kända för att vara skonsamma för huden och inte ge upphov till allergiska besvär. De innehåller ett fåtal rena, med omsorg utvalda råvaror och inga onödiga tillsatser. För herrar finns Aco for Men och serien har också högklassiga solskyddsprodukter.


Atopik Finland - Pargas Apotek

I Finland tillverkad apotekskosmetikserie för känslig hud.

ATOPIK Sensitive- ansiktsprodukter fuktar, lugnar och skyddar känslig hud.


Eau Thermale Avène - Pargas Apotek

Apotekskosmetikens föregångare, Avène tillverkas enligt samma standard som gäller läkemedel och är därför ett säkert val även för den mest kritiska av konsumenter. På grund av att råmaterialen är rena, behövs mindre konserveringsmedel. Därför är Avène ett säkert val för varje finländare oberoende av hudtyp.

Även de miljövänliga solskyddsprodukterna ingår i vårt sortiment.


Allergia- ja astmaliitto - Pargas Apotek

Favora - Pargas Apotek

Favora är en inhemsk hudvårdsserie för känslig hud. Seriens doftfria produkter är utarbetade i samråd med Astma- och Allergiförbundet. Favora står för dryga, kosmetiskt behagliga produkter som innehåller rikligt med vårdande substanser.


Idun Minerals - Pargas Apotek

Idun Minerals är en svensk serie mineralprodukter med vårdande och skyddande egenskaper, utvecklad för att passa alla hudtyper. I serien ingår foundation, puder, concealer, rouge, bronzer, läppglans, läppstift, ögonskuggor, kajalpennor och mascaror. För naglarna finns vackra nagellack.

Sortimentet inkluderar även tillhörande borstar och penslar samt medel för effektiv rengöring av dem.


La Roche-Posay - Pargas Apotek

Förändrar livet för den känsliga huden. Dermatologisk effektivitet från över 30 års erfarenhet. Fet och oren hy? Atopiskt eksem? Couperosa/Rosacea? Kroniskt irriterad hud?

LA ROCHE POSAY ANTHELIOS - högsta möjliga solskydd för extra känslig hud och för personer med solallergi. Produkterna lämpar sig också att användas vid olika typer av hudproblem. Serien har ett brett urval av solskydd.

La Roche-Posay rekommenderas av hudläkare världen över. 


Louis Widmer - Pargas Apotek

Dermatologisk hudvård alltsedan 1960!

Kosmetik som uppfyller kraven på optimal effekt och är mycket väl tolererad. 

Made in Switzerland. www.louis-widmer.fi


Sebamed - Pargas Apotek

Sebamed är en skonsam hudvårdsserie för hela familjen som bevarar fuktbalansen och skyddar huden. Produkternas pH-värde är 5,5 som gör att de stabiliserar hudens naturliga skyddsbarriär. De tvålfria produkterna för rengöring och tvätt är dryga att använda. Sebamed Clear Face- serien lämpar sig för hud med acne.


Vichy - Pargas Apotek

Produkterna som baserar sig på thermaliskt källvatten är hypoallergeniska och täpper inte till hudens porer. De är under kontroll av hudläkare testade på känslig hud och framställningen sker inom läkemedelsindustrin. Vichy strävar till att förebygga och reparera fysiologisk obalans i huden som syns i form av torrhet, rynkor och cellulit. Vichy respekterar etiskt hållbara tillvägagångssätt vilket säkrar produkternas trygghet.